Nyheder 2017:

Foreløbige aktivitets kalender 2017 klik her

Nyheder 2016:

Sankthansbål d. 23.06. 2016 klik herSommerfest 11 juni 2016 klik herArbejdsdag d. 07/05 2016 Klik herMETROXPRESS er nu klar til afhentning mandag til fredag ved informationen.

GASTEST !!!
Lørdag d.16/04 2016.

fra kl. 09.00
V/ Michael Larsen VVS.

Pris gastest kr. 425,00
Pris regulatorslange kr. 50,00.

Tilmelding via liste i informationens IDEBOG.

Invitation til standerhejsning Klik herNyhedsbrev 2015

 • September nyt 2015:

 • Efter en travl sommer med mange glade campister og gæster gård vi nu mod efterårsjævndøgn det betyder farvel til sommeren. Onsdag den 23. september er det efterårsjævndøgn, der bebuder efterår og vinter hvor dag og nat er lige lange.

  I løbet af sommersæsonen er der udført en del nye tiltag på Ugerløse feriecenter og camping:

  "Den vestsjællandske riviera"

  Nye piktogrammer (skilte), junglesti i skoven, soldæk ved pool, ny trappe til udsigten, renovering/maling af legeplads, køre-plader på stranden og mobilt multi-båd-el-spil, til glæde for bådentusiaster.

  Følge os på Facebook og se meget mere….


  Kære campister og feriegæster

  Dagene bliver længere og vi glæder os allerede til at mødes med kendte og nye ansigter til vores 5. sæsonstart:

 • Standerhejsning

 • Søndag d. 29. marts kl 14.00 - traditionen tro er der standerhejsning. Vi går indendørs, hvor vi får lidt til ganen i "Restauranten". Her vil vi dels fortælle om tiltag der er udført i løbet af vintersæsonen, dels kaste ideer op i luften sammen med Jer!

 • Nyt Informationskontor "Maritimt/tema-look"

 • Det kan næsten ikke beskrives, og skal helst ses med egne øjne… Vi har valgt at udvide og renovere, så man ikke skal "gå udenfor for at skifte mening"- vi har nemlig godt vidst at den "gamle" reception var alt for lille, og ikke svarede til de behov moderne campister stiller til service og brugervenlighed. Så kom og oplev det nye super-Informationskontor.

 • Brugervenlighed

 • - Til glæde for jer med barbermaskine og hårtørrer, er der nu også opsat stik på Familebadet. Samtidig gjorde I os opmærksom på, at det varme badevand ikke varede til hele familien, men det gør det nu! Go' fornøjelse!

  - Vi har etableret sivebrønde med sten og fliser omkring vandposter på en del af pladsen; det er både kønt for øjet og praktisk.

 • Vedligehold

 • Ferielejlighedernes flisegulve har fået "nyt liv", kogeapparat i salen er blevet glaskeramisk med ovn.

 • Stormen "Egon"

 • Campingpladsen blev denne gang skånsomt ramt, med væltet træ og stakit som resultat. Og desværre var der et par fortelte og opbevaringstelte, som ikke kunde modstå "Stormens rasen".

 • Aktiviteter / Forslag /Arrangementer 2015

 • Allerede nu er der kommet forslag ind, og vi glæder os allerede til de kommende….

 • Sommerfest

 • Med Helstegt Pattegris - datoen må I gerne reservere:

  Lørdag d. 13. juni

  Detaljer kommer senere.

 • Konkurrencer (mest for sjov)

 • 1. Fang den største/særeste/din første fisk (husk at tage billeder!)

  2. Lav det flotteste dyr af sten og skaller fra stranden, kun fantasien sætter grænser.

  3. Tag billeder på pladsen og send dem ind på info@feriecentret.dk. Vi udstiller dem løbende i både receptionen og Campingkøkkenet, og lægger mange af dem på Faxcebook.

 • Sankt Hans aften

 • Endnu en hyggelig tradition falder i år kort efter sommerfesten, tirsdag d. 23. juni. Mere herom senere på forsommeren.

 • Jeres ideer

 • Det er altid inspirerende at høre hvad I, som campister og gæster, mener og synes om Ugerløse Feriecenter og Camping. Og der er mange gode ideer til at forbedre campinglivet her på kysten: Både på Facebook og når vi mødes i "den virkelige verden". Som ejere af pladsen har vi interesse i at lytte til de ideer, som kommer flest muligt til gavn og glæde. Det betyder ikke, at små forslag i dagligdagen ikke er interessante, tvært i mod. Det betyder dog, at større forandringer ikke kommer lige med det samme, men overvejes fra sæson til sæson. DERFOR: Skriv, ring og tag fat i os, når de gode ideer trænger sig på. Det er nemlig helt gratis! At udføre ideerne er det, der som regel koster, og det kræver altså grundige overvejelser.

  Mange vinter hilsner fra
  Familien Svendsen


  Nyhedsbrev 2014


  Ugerløse feriecenter og camping. Dansk sommervejr når det er bedst. Stilhed, som vi kan li´ det og en lækker campingplads med rar betjening.

  Kig selv med på hjemmesiden.

  Klik her

  Feriecentret har nu været igennem en stor maler-omgang - blandt andet hytter, legeplads, skure, døre, vinduer og andet træværk er blevet frisket op.

  Vi har fået en mere miljøbevist profil, idet al udendørsbelysning samt belysning i toiletbygningen er udskiftet med LED-pærer og der er sat timere på.

  Campingkøkkenet er under renovering så køkkenet vil fremstå langt mere funktionelt - det forventes færdigt inden åbningen.

  De to storme, som havde deres entre i det danske land, forvoldte store skader på bl.a. vogne og telte - men heldigvis ingen personskader! Derudover gik det også hårdt ud over "mødestedet", mole, kystsikring, halvtag på servicebygningen, tagplader på salen, hegn og legehus.

  Konkurrence 2014

  Vi oplevede gennem sommeren 2013 en stor interesse for fiskeri. Derfor vil der i den kommende sæson være en præmie til den der fanger den største fisk, henover sommeren 2014 - præmien vil bestå af 2 flasker god vin.

  Vi ser frem til at se Jer alle og glæder os til åbningen af sæsonen med flag-hejsning d. 5/4-2014

  Mange hilsner fra

  Michael, Marc og resten af familien.